VÁNOČNÍ DÁRKY PRO NĚJ

Vybírat dárky pro muže může být občas náročné – „Další kosmetika? Vždyť ví, že na to moc nejsem,“ si možná pomyslí.🙄 Ale jakmile jednou vyzkouší kvalitní přírodní produkty, třeba olej na vousy nebo přírodní deodorant, zjistí, že na sebe občas něco napatlat vlastně není tak špatné. 🧔🏻PURITY VISION nabízí mužům to, co opravdu využijí – 100% přírodní produkty v bio kvalitě, které nejen dobře vypadají na poličce, ale hlavně fungují. Takže pokud chcete svého muže překvapit a potěšit něčím praktickým, tady máte pár osvědčených tipů, co rozhodně nezklamou!

Hlavní složkou Deokrystalu je Potassium Alum (kamenec), což je přírodní minerální sůl. Tento deodorant je skvělou volbou pro muže, kteří preferují produkty bez parfemace. Jeho složení bez chemických přísad ho činí ideálním pro citlivou pokožku, navíc dlouhodobě reguluje tělesný pach bez ucpávání pórů.

100% Raw Bio Arganový olej je bohatý na vitamín E a esenciální mastné kyseliny, což pomáhá zjemňovat vousy a zároveň vyživuje pokožku pod nimi. Pro muže je skvělý na hydrataci a zvláčnění vousů i jako prevence podráždění po holení. Dodá vousům lesk a zdravý vzhled.

Bio Aloe Vera gel funguje jako bezoplachový kondicionér, který hydratuje a zjemňuje vlasy. Je skvělý pro muže, kteří hledají lehkou péči bez mastného pocitu, a zároveň poskytuje jemnou péči pro pokožku. Navíc zklidňuje pokožku po holení, což ho činí ideálním pomocníkem v každodenní péči.

Náš Hořčíkový olej obsahuje hořčíkové soli usazené na dně tzv. Zechsteinského moře, které je považováno za nejčistší zdroj hořčíku na světě. Pokud měl váš milý náročný den v práci nebo to přehnal v posilovně, může si po sprše nastříkat hořčíkový olej na unavené nohy či svaly, což mu pomůže s regenerací a uvolněním napětí.

Bio Borovicová voda: Tato přírodní kolínská s osvěžující vůní lesa je skvělou alternativou k běžným parfémům. Pomáhá stáhnout póry a zklidňuje pokožku po holení, což zajišťuje osvěžení a pocit čistoty. Muži ocení její zklidňující vlastnosti a svěží, nevtíravou vůni, která dodá pocit čistoty a svěžesti. A navíc, neobsahuje žádný alkohol, takže nepálí!